fbpx
+382 67 337 372 │ +382 67 855 588 │ matnekretnine@yahoo.com

Vaši rezultati pretraživanja

O nama

MATNEKRETNINE  MONTENEGRO D.O.O.  je specijalizovano preduzeće za promet nekretninama, stručno i tehnički osposobljeno za pružanje usluga povezivanja partnera kod zajedničkih ulaganja, posredovanju pri kupovini ili prodaji nekretnina, kao i u procjenama vrednosti nekretnina.

Agencija za prodaju i izdavanje stanova sa dugom tradicijom uspešnog poslovanja.

Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u prometu svih vrsta nepokretnosti uključujući stanove, kuće, poslovne prostore, placeve i garaže…

Podrazumeva se da je naše poslovanje u potpunosti prilagođeno zakonu o prometu i zakupu nepokretnosti.

Donošenje odluke o kupovini, prodaji, najmu ili izdavanju nepokretnosti predstavlja jedan od najznačajnijih koraka u životu svakog pojedinca. Upravo se na toj činjenici i zasniva naš rad i stoga se trudimo da radimo u Vašu korist i na obostrano zadovoljstvo. Svi bi dileme koje imate pri realizaciji kupovine ili prodaje nepokretnosti biće otklonjeni angažovanjem profesionalnog tima zaposlenih u preduzeću MATNEKRETNINE MONTENEGRO. Razgovarajte sa nama o Vašim potrebama i željama i mi ćemo Vam predložiti najbolje rešenje i asistirati tokom cijelokupnog procesa.

Prodavcima i zakupodavcima obezbeđujemo profesionalno oglašavanje i prezentaciju nekretnine uz pripremu stručne dokumentacije neophodne za zaključenje prodaje ili zakupa.

Kupcima i zakupcima garantujemo profesionalan i stručan pristup pri odabiru nekretnine na tržištu i pravnu pomoć pri kupovini ili najmu.

Izbor prave nekretnine uz pomoc Matnekretnine !!!

  • Napredna pretraga

Usporedite oglase